Werken in een solide werkomgeving? Bouwcenter Esselink start eind 2021 een nieuwe vestiging in Hardinxveld-Giessendam. Voor deze nieuwe vestiging zoeken we

Magazijnmedewerker (m/v)

De functie
Als onze nieuwe collega verwerk je bouw- en afbouwmaterialen in het magazijn en op het buitenterrein. Je zet orders gereed en zorgt dat het magazijn en het buitenterrein er piekfijn uitzien. Het betreft een fulltime dienstverband.

Je profiel
Je bent een aanpakker met een praktische en klantgerichte instelling. Een allrounder die verschillende werkzaamheden kan uitvoeren. Je houdt van orde en gestructureerd werken en je hebt affiniteit met de bouwwereld. Je werkt graag samen met collega’s in een hecht team; daarnaast ben je ook in staat om zelfstandig werk op te pakken.

Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen en daarvoor cursussen te volgen. Eventueel spring je bij in een van onze andere vestigingen. Ook ben je bereid om regelmatig op zaterdagochtend te werken.

Ervaring met de heftruck is een pré, evenals kennis van bouwmaterialen.

Volg je een BBL-opleiding logistiek of commercieel of ga je die volgen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Ons aanbod
Bouwcenter Esselink biedt je een zeer afwisselende baan in een plezierige, collegiale werkomgeving. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld.

Interesse?
Mail je brief met CV uiterlijk 21 juni 2021 naar vacature@esselink.nl t.a.v. de heer A.C.A. van Dieren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Taco van Dieren op telefoonnummer 0187-475400.

Adres voor sollicitatie: Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis

Adres van de vestiging: Industriestraat 16, 3371 XD  Hardinxveld-Giessendam

Over de nieuwe vestiging Hardinxveld-Giessendam
De nieuwe vestiging in Hardinxveld-Giessendam komt in het voormalige pand van Van Andel Transport aan de Industriestraat 16. In de vestiging komt een ruime drive-in, waar onze klanten snel en veilig hun materialen kunnen laden. Binnen wordt een royale bouwshop gerealiseerd, waarin ook de afhaal- en verkoopbalie is gesitueerd. Op het buitenterrein komt een ruim bordes; klanten kunnen via dit bordes de drive-in bereiken. Vrachtauto’s kunnen op dit bordes laden en lossen. Het lagere niveau van het buitenterrein wordt opslagterrein van ruwe bouwmaterialen.

Nieuwe medewerkers worden in de maanden voor de inrichting en opening van vestiging Hardinxveld-Giessendam ingewerkt in één van de andere vestigingen van Bouwcenter Esselink. Zo kunnen ze de plezierige en gedreven werksfeer binnen het familiebedrijf proeven en goed voorbereid in de nieuwe vestiging aan de slag gaan.

Over Bouwcenter Esselink
Bouwcenter Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Heinenoord, Hellevoetsluis en Zierikzee. Esselink is al meer dan 100 jaar actief in de regio Zeeland en op de Zuid-Hollandse eilanden. Het brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren. Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Bouwcentergroep, onderdeel van de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen.

Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Bouwcenter Esselink is onderdeel van de Esselink Groep. Meer info over de Esselink groep vind je op www.esselinkgroep.nl.