Voor de showroom in onze vestiging te Vlaardingen zoeken wij een

Ervaren verkoopadviseur badkamer en tegels (m/v)

DE FUNCTIE
Als verkoopadviseur verwelkom je elke bezoeker in onze showroom. Je inventariseert hun wensen, vertaalt deze naar een advies op maat en werkt dit uit in een offerte of order. Je helpt de klant bij het maken van de juiste keuze uit ons brede assortiment aan sanitair en tegels. Je adviseert voor nieuwbouw, verbouw en projecten. Ook help je mee om de showroom up-to-date te houden. Het betreft een fulltime dienstverband. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag. De exacte invulling van de werktijden is in overleg.

JE PROFIEL
Je bent een gedreven verkoper met goede contactuele en commerciële vaardigheden. Je hebt ervaring in de bouw en/of een goede kennis van sanitair en tegels. Je hebt affiniteit met inrichting en interieur. Je bent handig met de computer, je ontwerpt graag badkamers en bent in staat om snel aan de slag te gaan met ons 3D-programma ViSoft. Je hebt MBO+ niveau en bent oplossingsgericht, geduldig en stressbestendig. Je bent ambitieus en vindt het leuk om samen te werken in een klein team van enthousiaste verkopers. Je staat graag in contact met klanten en je voelt je thuis binnen de cultuur van een gedegen familiebedrijf. Je bent bereid om trainingen en opleidingen te volgen. Technisch inzicht en werkervaring in de sector geeft je CV een meerwaarde.

ONS AANBOD
Bouwcenter Baauw – onderdeel van Bouwcenter Esselink – biedt je een zeer afwisselende baan in een plezierige en collegiale werkomgeving. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld.

INTERESSE?
Mail je brief met CV naar verkoop@baauw.nl. t.a.v. de heer D.L. Baauw. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met David Baauw op telefoonnummer 010-4343255.

Adres van onze vestiging: Bouwcenter Baauw, Bellstraat 5-7, 3133 KE, Vlaardingen.

OVER BOUWCENTER BAAUW EN BOUWCENTER ESSELINK
Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar een begrip in Vlaardingen en omgeving. Sinds 1 januari 2021 is het bedrijf onderdeel van de Esselink Groep. Op 1 januari 2022 gaat Bouwcenter Baauw verder onder de naam Bouwcenter Esselink, vestiging Vlaardingen.

Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee. Begin 2022 wordt ook een vestiging in Hardinxveld-Giessendam geopend. Esselink is al meer dan 100 jaar actief in de regio Zuidwest Nederland. Het brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren.

Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Bouwcentergroep, onderdeel van de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen. Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Bouwcenter Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee. We zijn al meer dan 100 jaar actief in de regio Zeeland en op de Zuid-Hollandse eilanden. Ons brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren. Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Bouwcentergroep, onderdeel van de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen.

Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.