Voor onze vestiging in Middelharnis zoeken we een

Interieurverzorger

De functie
Als onze nieuwe interieurverzorger zorg jij voor een schone werkplek voor onze medewerkers. Je werkzaamheden zijn veelzijdig. Van het aanvegen, stofzuigen of dweilen van vloeren tot het schoonmaken van kantoren, toiletten en het legen van prullenbakken. Jij zorgt dat de bouwshop en de kantine schoon zijn. Het betreft een dienstverband van 2 dagen per week 4 uur per dag.

Je profiel
Je bent een aanpakker met een praktische instelling. Het zorgen voor een schone werkomgeving vind je belangrijk. Je bent vriendelijk en hebt een dienstverlenende instelling.

Ons aanbod
Bouwcenter Esselink biedt je een baan in een plezierige, collegiale werkomgeving. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld.

Interesse?
Mail je brief met CV uiterlijk 30 juni 2022 naar vacature@esselink.nl t.a.v. mevrouw C. Volders. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Christina Volders, directiesecretaresse, telefoonnummer 0187-475402.

Over Bouwcenter Esselink
Bouwcenter Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee. We zijn al meer dan 100 jaar actief in Zuidwest Nederland. Ons brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren. Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Bouwcentergroep, onderdeel van de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen.
Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.
Bouwcenter Esselink is onderdeel van de Esselink Groep. Meer info over de Esselink groep vind je op www.esselinkgroep.nl.