Vestiging Middelharnis – parttime 2 of 3 dagen per week.

Als Medewerker Communicatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en verbeteren van onze marketingcommunicatie. Je beheert de social media-accounts, onze website, regelt advertenties en brochures. Je brengt onze communicatie op hoger niveau en ondersteunt onze veelzijdige commerciële activiteiten met de juiste media op het juiste moment. Zo vergroot je de online reputatie van ons familiebedrijf. Vanuit de hele organisatie krijg je input en signalen; deze vertaal je naar relevante en boeiende uitingen. De functie is voor 2 of 3 dagen per week.

Je profiel
Je bent een enthousiaste teamspeler met een professionele en commerciële instelling. Uiteraard heb je goede communicatieve en redactionele vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Je bent handig met systemen en hebt oog voor stijl en vormgeving. Je bent creatief en neemt initiatief. Omdat je onze enige medewerker communicatie bent, ben je proactief en kun je zelfstandig werken. Je hebt een opleiding of ervaring in communicatie of je hebt aanleg ervoor en bent bereid om je hierin verder te ontwikkelen.
Het is een pré als je bekend bent met de bouw of bouwmaterialen.

Ons aanbod
Bouwcenter Esselink biedt je een zeer afwisselende baan in een plezierige, collegiale werkomgeving. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld. Daarnaast krijg je volop de gelegenheid om je te ontwikkelen middels trainingen, cursussen en opleiding.

Interesse?
Ben jij dé medewerker Communicatie die ons verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld, sluiten wij de publicaties.

Mail je brief met CV naar vacature@esselink.nl t.a.v. de heer A.C.A. van Dieren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer (0187) 475400.
Adres voor sollicitatie: Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis

Over Bouwcenter Esselink
Bouwcenter Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee. Esselink is al meer dan 110 jaar actief in de regio Zeeland en op de Zuid-Hollandse eilanden. Het brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren. Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Veris Bouwmaterialengroep, de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen.
Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.
Bouwcenter Esselink is onderdeel van de Esselink Groep. Meer info over de Esselink groep vind je op www.esselinkgroep.nl.