Voor onze vestiging in Hellevoetsluis zoeken wij een

Vestigingsleider

De functie
Als vestigingsleider ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de vestiging Hellevoetsluis. Naast het aansturen van deze vestiging werk je zelf mee in de dagelijkse gang van zaken. Je hebt contacten met klanten, leveranciers en collega’s en kan alle werkzaamheden verrichten die op de vestiging moeten gebeuren. Je initieert commerciële acties, activiteiten en verbeteringen. Je zorgt ervoor dat de klant ervaart: ‘de zaak is hier goed geregeld’.
Je bent verantwoordelijk voor een actueel en commercieel winkelbeeld, aansprekende presentaties en het tijdig realiseren van de benodigde ombouwen. Je houdt hierbij rekening met de uitgangspunten van de Bouwcenterformule.
Je draagt zorg voor een goede kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting op de vestiging. Je beoordeelt en stimuleert je medewerkers en stuurt ze waar nodig bij.

Je profiel
Je bent een enthousiaste teamspeler, die op een toegankelijke manier leiding geeft aan je medewerkers. Je bent in staat hen vertrouwen te geven, te stimuleren en je communiceert duidelijk met hen. Daarnaast heb je een sterk gevoel voor commercie. Ervaring in leidinggeven, winkelinrichting en het beoordelen van winkelbeeld is een pré. Je instelling is om zelf de handen uit de mouwen te steken en mee te werken waarbij je in staat bent het overzicht te behouden en te denken in het belang van het hele bedrijf. Je kunt veel werk verzetten, snel schakelen en bent stressbestendig. Je hebt affiniteit met de bouw en kennis van bouwmaterialen en je bent vaardig met de computer. Je herkent jezelf in de volgende woorden:

  • Ondernemerschap
  • Plannen en organiseren
  • Resultaatgericht
  • Besluitvaardig
  • Klantgericht en sfeerbepalend
  • Flexibel
  • Vakkundig

Ons aanbod
Bouwcenter Esselink biedt je een zeer afwisselende baan in een plezierige, collegiale werkomgeving. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld.

Interesse?
Mail dan je motivatie vóór 25 april naar: vacature@esselink.nl t.a.v. dhr. R. de Schutter.
Wil je meer informatie? Bel dan met Rick de Schutter, 0187-475465.
Adres voor sollicitatie: Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis
Adres van de vestiging: Brailleweg 13, 3225 KE Hellevoetsluis

Over Bouwcenter Esselink
Bouwcenter Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee. We zijn al meer dan 100 jaar actief in Zuidwest Nederland. Ons brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren. Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Bouwcentergroep, onderdeel van de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen.
Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.