Vestiging Vlaardingen – fulltime. Als magazijnmedewerker verwerk je bouw-, afbouw- en tuinmaterialen in het magazijn en op het buitenterrein. Je helpt klanten bij het opzoeken en inladen van hun materialen, je zet orders gereed en zorgt dat alles er verzorgd uitziet. Ook spring je indien nodig bij in de bouwshop. Het betreft een fulltime dienstverband.

Je profiel

Je bent een aanpakker met een praktische en klantgerichte instelling. Een allrounder die verschillende werkzaamheden kan uitvoeren. Je houdt van orde en gestructureerd werken en je hebt affiniteit met de bouwwereld. Je denkt goed na bij wat je doet en je begrijpt logistieke en de daarbij behorende administratieve processen. Je werkt graag samen met collega’s in een hecht team; daarnaast ben je ook in staat om zelfstandig werk op te pakken.
Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen en daarvoor cursussen te volgen. Eventueel spring je bij in één van onze andere vestigingen. Ook ben je bereid om regelmatig op zaterdagochtend te werken.
Ervaring met de heftruck is een pré, evenals kennis van bouwmaterialen.

Volg je een BBL-opleiding logistiek of commercieel of ga je die volgen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Ons aanbod
Bouwcenter Esselink biedt je een zeer afwisselende baan in een plezierige, collegiale werkomgeving. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld. Daarnaast krijg je volop de gelegenheid om je te ontwikkelen middels trainingen, cursussen en opleiding.

Interesse?
Ben jij dé magazijnmedewerker die ons verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld, sluiten wij de publicaties.

Mail je brief met CV naar vacature@esselink.nl t.a.v. de heer M. Goedegebuur. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Martijn Goedegebuur op telefoonnummer (010) 4343255 of 0622907501.
Adres voor sollicitatie: Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis
Adres van de vestiging: Bouwcenter Esselink, Bellstraat 5-7, 3133 KE Vlaardingen

Over Bouwcenter Esselink
Bouwcenter Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee. Esselink is al meer dan 110 jaar actief in de regio Zeeland en op de Zuid-Hollandse eilanden. Het brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren. Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Veris Bouwcentergroep, de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen.
Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.
Bouwcenter Esselink is onderdeel van de Esselink Groep. Meer info over de Esselink groep vind je op www.esselinkgroep.nl.