Werken in een solide werkomgeving? Wij zoeken voor onze vestiging in Zierikzee een

Enthousiaste magazijnmedewerker (m/v)

De functie
Als onze nieuwe collega verwerk je bouw- en afbouwmaterialen in het magazijn. Je helpt klanten bij het opzoeken en inladen van hun materialen, je zet orders gereed en zorgt dat alles er piekfijn uitziet. Ook spring je indien nodig bij in de bouwshop. Het betreft een fulltime dienstverband.

Je profiel
Je bent een aanpakker met een praktische en klantgerichte instelling. Een allrounder die verschillende werkzaamheden kan uitvoeren. Je houdt van orde en gestructureerd werken en je hebt affiniteit met de bouwwereld. Je denkt goed na bij wat je doet en je begrijpt logistieke en de daarbij behorende administratieve processen. Je werkt graag samen met collega’s in een hecht team; daarnaast ben je ook in staat om zelfstandig werk op te pakken.
Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen en daarvoor cursussen te volgen. Eventueel spring je bij in één van onze andere vestigingen. Ook ben je bereid om regelmatig op zaterdagochtend in Middelharnis te werken.
Ervaring met de heftruck is een pré, evenals kennis van bouwmaterialen.

Ben je een schoolverlater? Of volg je een BBL-opleiding logistiek of commercieel of ga je die volgen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Ons aanbod
Bouwcenter Esselink biedt je een zeer afwisselende baan in een plezierige, collegiale werkomgeving. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld.

Interesse?
Mail je brief met CV vóór 6 augustus 2021 naar vacature@esselink.nl t.a.v. de heer
D. Bolle, vestigingsleider Zierikzee. Wil je meer informatie? Neem contact op via telefoonnummer 0111-415 551.

Over Bouwcenter Esselink
Bouwcenter Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Heinenoord, Hellevoetsluis en Zierikzee. Eind 2021 wordt ook een vestiging in Hardinxveld-Giessendam opgestart. We zijn al meer dan 100 jaar actief in Zuidwest Nederland. Ons brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar professionele bouwbedrijven en particulieren. Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Bouwcentergroep, onderdeel van de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen.
Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.