Vestiging Hardinxveld-Giessendam – fulltime.

We zoeken een dynamische professional om leiding te geven aan onze nieuwste vestiging, waar de passie voor klantenservice en verkoopprestaties centraal staat.

Je functie
Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de vestiging Hardinxveld-Giessendam. Naast het aansturen van de medewerkers, werk je actief mee in de dagelijkse activiteiten. Je onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en collega’s, en voert alle benodigde taken uit. Je initieert commerciële acties, activiteiten en verbeteringen om ervoor te zorgen dat klanten ervaren dat ‘de zaken goed geregeld zijn’.
Je bent verantwoordelijk voor een actueel en commercieel winkelbeeld, aantrekkelijke presentaties en tijdige ombouwwerkzaamheden, waarbij je de principes van de Bouwcenterformule in acht neemt. Daarnaast zorg je voor een geschikte personele bezetting op kwalitatief en kwantitatief niveau. Je beoordeelt, motiveert en stuurt de vijf medewerkers aan.

Je profiel

• Enthousiaste teamspeler met een toegankelijke leiderschapsstijl.
• Vermogen om vertrouwen te geven, te stimuleren en duidelijk te communiceren met het team.
• Sterk commercieel inzicht en bij voorkeur ervaring in leidinggeven, winkelinrichting en winkelbeoordeling.
• Hands-on mentaliteit: bereid om zelf mee te werken, terwijl het overzicht behouden blijft en het bedrijfsbelang voorop staat.
• Efficiënt, flexibel en stressbestendig in een dynamische omgeving.
• Kennis van en bekendheid binnen het regionale bouwnetwerk is een voordeel, maar affiniteit met de bouw en kennis van bouwmaterialen zijn minimaal vereist.
• Vaardigheid met computers is gewenst.

Je eigenschappen:
• Ondernemend
• Goed in plannen en organiseren
• Resultaatgericht
• Besluitvaardig
• Klantgericht en sfeerbepalend
• Flexibel
• Vakkundig

Wat we je bieden
Bij het familiebedrijf Bouwcenter Esselink vind je een uitdagende functie in een plezierige en collegiale werkomgeving. Onze salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Bovendien bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen, cursussen en opleidingen.

Je sollicitatie
Als deze functie op je lijf geschreven is, mail dan een motivatiebrief met cv naar vacature@esselink.nl, ter attentie van de heer R. de Schutter. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Hoofd Vestigingen en Bouwshops Rick de Schutter, via 06-28518451.

Over Bouwcenter Esselink | Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis
Bouwcenter Esselink is een bedrijf van formaat met vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee. De vestigingen in Middelharnis en Vlaardingen hebben een eigen showroom. We zijn al meer dan 100 jaar actief in Zuidwest Nederland. Ons brede assortiment aan bouwmaterialen vindt zijn weg naar kleine en grote professionele bouwbedrijven én particulieren. Bouwcenter Esselink is aangesloten bij de Bouwcentergroep, onderdeel van de grootste landelijke inkooporganisatie in bouwmaterialen. Bouwcenter Esselink hecht grote waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Meer informatie over Bouwcenter Esselink is te vinden op onze website www.esselink.nl. En/of bekijk en volg onze social mediakanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Over de vestiging Hardinxveld-Giessendam | Industriestraat 16, 3371 XD Hardinxveld-Giessendam
De Bouwcenter Esselinkvestiging Hardinxveld-Giessendam is begin 2022 gestart. Op een prima bereikbare locatie, in een gebied met veel bouwbedrijven heeft de vestiging veel groeipotentie. Dagelijks weten nieuwe klanten hun weg te vinden naar de locatie in Hardinxveld-Giessendam. Momenteel bestaat het team nog uit twee balie- en twee magazijnmedewerkers. Uiteraard groeit de personele bezetting mee met de groei in omzet en aantal klanten. In de vestiging is een ruime drive-in volgens de Esselinkformule, waar onze klanten snel, overdekt en veilig hun materialen kunnen inladen. Verder is in het ruime pand een royale Bouwshop gerealiseerd, waarin ook de afhaal- en verkoopbalie is gesitueerd. Vrachtauto’s kunnen op het ruime bordes voor de drive-in laden en lossen.